Naar ons assortiment

 

Hieronder kunt u zoeken op kleur. Ook kunt u zoeken op streek. En bij bestellingen van 12 flessen of meer (kan ook een mix van onze wijnen zijn) nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Onze witte wijnen

Onze rode wijnen

Onze rosé’s

Onze port en dessert wijnen

Klik hier als u op streek wilt zoeken

Bij ons vindt u wijnen die we zelf importeren van kleine, zelfstandige en vooral gepassioneerde wijnboeren die met veel aandacht en toewijding hun wijnen maken. En die terecht trots zijn op hun wijnen.

Vaak familiebedrijven, geen industrieel werkende wijngiganten die –bijna als chemische fabriek- door middel van toevoeging van smaak-en kleurstoffen, E-nummers, houtsnippers en andere kunstgrepen, hun wijnen ieder jaar precies hetzelfde laten smaken. Nee, wij halen onze wijnen bij ambachtelijk werkende wijnboeren die hun druiven opvoeden alsof het hun kinderen zijn, die hun wijn de tijd geven om op eiken vaten te rijpen, die wijn maken met inzet en passie.

Ambachtelijk wil overigens niet zeggen dat ze hun druiven nog met hun blote voeten persen en hun wijn in betonnen cuves laten gisten en klaren met het eiwit van een vers ei. Nee, ook onze wijnboeren investeren in de modernste technieken om hun wijnen nog beter te maken, maar ze vergeten nooit dat goede wijn begint bij de druif in de wijngaard.

“Het leven is te kort om slechte wijn te drinken”